27 Σεπ 2023

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη – τραμπούκικη συμπεριφορά του προέδρου του εργατοτεχνικού σωματείου του δήμου Περάματος. Ο «συνάδελφος» με χυδαίους χαρακτηρισμούς και με σπρωξιές επιτέθηκε στην Αθηνά Βεργανδή πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περάματος προσπαθώντας να βάλει εμπόδια στη διαδικασία για την εκλογή Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας.

Την ώρα που στο κλάδο μετράμε 66 νεκρούς,  χιλιάδες σακατεμένους και δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι χτυπημένοι από διάφορες επαγγελματικές ασθένειες, ο συγκεκριμένος πρόεδρος βάζει πλάτη στην κυβέρνηση και στην δημοτική αρχή προκειμένου να παρθεί κανένα μέτρο για την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων.

Προειδοποιούμε, να προσέξουν και τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους. Με τις δυνάμεις του ταξικού κινήματος καλά θα κάνουν να προσέχουν. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με ψευτοτσαμπουκάδες και σπρωξιές θα βάλουν εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων ειδικά όσο αφορά την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία τους. Δεν θα βρουν μόνο εμάς μπροστά τους αλλά όλους τους εργαζόμενους.

Οι συνάδελφοι μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από τις συμπεριφορές αλλά και τις τακτικές που ακολουθούν οι διάφοροι τάχα «ακομμάτιστοι», «ανεξάρτητοι»  συνδικαλιστές, όλοι αυτοί είναι πλήρως εξαρτημένοι από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές και τις κυβερνήσεις.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να καταδικάσουν το συγκεκριμένο περιστατικό, να παραμερίσουν όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια στις μαζικές διαδικασίες, να δυναμώσουν τον αγώνα για τη διεκδίκηση μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ