10 Σεπ 2023

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ!!

 

Συνάδελφοι-σες,

Για μια ακόμη φορά, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, γινόμαστε μάρτυρες μια ανείπωτης τραγωδίας, σε βάρος του λαού μας, με τις καταστροφικές πλημμύρες να αφήνουν πίσω τους νεκρούς, αγνοούμενους και ανυπολόγιστες καταστροφές περιουσιών και κατοικιών, με ολόκληρες πόλεις και χωριά να είναι βυθισμένα σε τόνους λάσπης και χιλιάδες λαού να παραμένουν επί μέρες εγκλωβισμένοι, ακόμη και σε στέγες σπιτιών, χωρίς νερό, φάρμακα και φαγητό.

Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, πόσο επικίνδυνο  είναι το  αστικό κράτος για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ανθρώπινη ζωή.

Πρόκειται για επιλεκτική ανικανότητα του κρατικού μηχανισμό η οποία εκφράζεται μέσα από  την ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας, την “γύμνια” των κρατικών υπηρεσιών, σε μέσα και εργατικό δυναμικό όταν πρόκειται για τη λήψη μέτρων προστασίας της  ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, ενώ  την ίδια στιγμή, δρα με απόλυτη αποτελεσματικότητα  και ετοιμότητα, όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Ήρθε η ώρα για μια ακόμη φορά να δώσουμε δύναμη και περιεχόμενο στο σύνθημα ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

Οργανώνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, ιδιαίτερα αυτές τις πρώτες και πολύ δύσκολες  ώρες, για τους κατοίκους του Θεσσαλικού κάμπου, της Μαγνησίας

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:

·Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια , υπνόσακους,

·Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς,

·Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη

·Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)

·Φακούς

Καλούμε όλα τα Σωματεία του κλάδου, να προχωρήσουν άμεσα σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στα Γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ(Ιωαν. Χρυσάφη 10 Ηλιούπολη), καθημερινά από τις 5μμ έως τις 8μμ.

                                                        

 


 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ