10 Οκτ 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ώρα που το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ταξικά σωματεία έχουν προκηρύξει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και οι συνάδελφοι συμβασιούχοι θα βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης, η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ τα κανόνισε με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να συναντηθούνε.
Με ποιο σκεπτικό; Τι επιδιώκουν από τη συνάντηση; Ποιος τους κάλεσε; Αφού μέχρι και σήμερα η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τους συμβασιούχους.
Είναι απαράδεκτοι!! Φαίνεται ότι μετά το κοινό βηματισμό τους με τη ΚΕΔΕ τώρα η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ επιδιώκει κοινό βηματισμό και με τη κυβέρνηση.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της πλειοψηφίας. Θυμίζουμε ότι μέχρι και σήμερα η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ δεν έχει πει κουβέντα για τους συμβασιούχους. Για την αυριανή κινητοποίηση δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση να εκφράσει τη συμπαράσταση της παρά μόνο πάει σε συνάντηση με τον υπουργό πίσω από τη πλάτη των εργαζομένων απ’ ότι φαίνεται μόνο για τις κάμερες.
Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν τη πλάτη τους σε τέτοιες μεθοδεύσεις που επιχειρεί η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ, να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:30 μέχρι το τέλος του ωραρίου, αλλά να δώσουν και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 1 το μεσημέρι μπροστά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ