1 Οκτ 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 12:00 (κτίριο 8)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους των Δήμων να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ από τις 11:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου και να δώσουν και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση στις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 8), όπου σέρνονται σε δίκες συνδικαλιστικά στελέχη του κλάδου, ανάμεσα τους και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ. Η κατηγορία είναι ότι με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν το 2011 ενάντια στις περικοπές των μισθών μας ρύπαναν το περιβάλλον.
Η εποχή που έρχεται να διεξαχθεί και η αυτή η δίκη μόνο τυχαία δεν είναι. Έρχεται τη στιγμή που η συγκυβέρνηση της δεύτερης φοράς «αριστεράς» υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μεγάλου κεφαλαίου  εντείνει την επίθεση της ενάντια στους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα προσπαθώντας να κατασπαράξει ότι δικαιώματα και κατακτήσεις έχουν απομείνει στους εργαζόμενους.
Η επίθεση της δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα συνεχισθεί. Σκοπός της κυβέρνησης είναι να τρομοκρατήσει, και να καθυποτάξει τους εργαζόμενους, να μην παλεύουν, να μην αγωνίζονται, για να περάσουν όλα τα αντιλαϊκά μετρά που θα εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και φτωχοποίηση του λαού.
Εμείς συνάδελφοι έχουμε χρέος να τους σταματήσουμε!! Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται και δεν καθυποτάσσονται!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 12:00Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ