11 Ιουλ 2016

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΜΕ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ το Σάββατο 16 Ιούλη και ώρα 9 το βράδυ διοργανώνει εκδήλωση – λαϊκό γλέντι στη 3η ΜΑΡΙΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜ «ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των δεσμών με τους συναδέλφους αλλά και να γλεντήσουμε όλοι μαζί. Γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι ανάγκη και μέτωπο πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε οι εργαζόμενοι.
Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στην διασκέδαση την ψυχαγωγία και τις διακοπές, οι εργαζόμενοι, αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη  που ξοδεύουμε  κατά  τη διάρκεια της εργασίας.
Οι μεγάλες μειώσεις  στους μισθούς  και  στα δικαιώματα, µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε βασικά και αναγκαία δικαιώματα.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει πολλές φορές αναδείξει την ανάγκη ο αγώνας που δίνουμε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων του κλάδου. Μια τέτοια  σύγχρονη ανάγκη είναι οι διακοπές, που η εµπορευµατοποίησή τους έχει απαγορεύσει  την  πρόσβαση  σε αυτές  των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Ο μαζικός τουρισμός είναι αποτέλεσμα των κατακτήσεων που είχε η εργατική  τάξη µε το οχτάωρο, το πενθήμερο, την άδεια. Αυτά βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Σας καλούμε όλους να  τα αναδείξουμε και να τα διεκδικήσουμε, μαζί µε τη ζωή που µας  στερούν, τη ζωή που µας αξίζει.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ έχει προγραμματίσει λαϊκό γλέντι με καλό φαί και καλή μουσική και σας προσκαλεί όλους στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας το Σάββατο 16 Ιούλη 2016 στις 9  το βράδυ.                                        
                      

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ