11 Φεβ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ (Ακαδημίας 3 Σύνταγμα)
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι στους Δήμους και την Περιφέρεια με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Οι εξελίξεις στο κλάδο είναι ανησυχητικές. Κυριαρχούν οι διαθεσιμότητες οι απολύσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις τα διάφορα προγράμματα διαχείρισης της ανεργίας, οι περικοπές των συντάξεων του εφάπαξ και ο κατάλογος δεν σταματά εδώ.
Η κυβέρνηση έχει προετοιμάσει και τις επόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, που θα μετατρέψουν τις συντάξεις σε βοηθήματα. Τα χαράτσια και οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία και το φάρμακο συνεχίζονται και οδηγούν σε τεράστια προβλήματα όλους τους εργαζόμενους.
Αυτή η κατάσταση απαιτεί αγώνες, αλλά αγώνες με σχέδιο, με καλή προετοιμασία των εργαζομένων, συμμαχία, κλιμάκωση, κατάλληλη διαφώτιση, συλλογική ευθύνη. Απαιτείται πάνω απ’ όλα η συμμετοχή και η σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων, των άμεσα ενδιαφερόμενων σε κάθε φάση του αγώνα.
Όλοι μας πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα, για το τι κίνημα χρειάζεται και πώς αυτό το κίνημα  θα βάζει στην ημερήσια διάταξη το κεντρικό πρόβλημα:
Ανάπτυξη για το λαό, με απαλλαγή από το ζυγό των μονοπωλίων και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καταδίκη της πολιτικής του ευρωμονόδρομου που γεννά φτώχεια και δυστυχία για τα πλατιά λαϊκά στρώματα.
Η πείρα μας συνάδελφοι, μας οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Μόνο συλλογικά, με συναδελφικότητα και συσπείρωση γύρω από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας, μπορούμε να βρούμε λύση στα προβλήματά μας. Με ένα κίνημα, που οικοδομεί την ενότητα στον κλάδο, ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
Καλούμε  όλους τους συναδέλφους του κλάδου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, να γίνουν μέλη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν.       

                                                      H Διοίκηση του Συνδικάτου