5 Φεβ 2014

Όλοι στην 4ωρη Στάση εργασίας την Παρασκευή 7 Φλεβάρη 8.00 έως 12.00 Όλοι στη συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47) στις 9.00 το πρωί

Την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας χιλιάδων συναδέλφων μας στο Συμβούλιο Επικρατείας, κανένας δεν πρέπει να είναι στην δουλειά όλοι στο δρόμο διαδηλώνουμε και διεκδικούμε:
Να μην απολυθεί κανείς! Καμία κινητικότητα - καμιά διαθεσιμότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γυρίσουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι σε διαθεσιμότητα στην δουλεία τους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Να μην περάσει το νομοσχέδιο που τσακίζει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία, στις συνταγές, στα φάρμακα. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.
Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους της Αττικής να συμμετέχουν την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στη συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47) στις 9.00 το πρωί. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα τη γλυτώσει, είμαστε όλοι μπροστά σε μία κατάσταση αναμονής να έρθει και η σειρά μας για απόλυση!
Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησηςΕ.Ε. - πλουτοκρατίας απαντάμε με ενότητα: ενιαίος αγώνας όλων των εργαζόμενων.


H Διοίκηση του Συνδικάτου