27 Ιουν 2013

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,Συνάδελφοι

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε την εκδρομή στη Λευκάδα το  τετραήμερο 21 - 24 Ιούνη με μεγάλη συμμετοχή. Το σύνολο των εργαζομένων που συμμετείχαν πέρασαν ένα πανέμορφο τετραήμερο με πολύ μπάνιο στη θάλασσα, εκδρομές σε διάφορα χωριά της Λευκάδας, καλό φαί και στιγμές χαλάρωσης, γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι ανάγκη και δικαίωμα. Χρειάζεται να αναπτύξουμε, μέτωπο πάλης και σε αυτήν την κατεύθυνση. 

Το επόμενο διάστημα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει προγραμματίσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας (στάση τραμ παλαιό Δημαρχείο) το Σάββατο 6 Ιούλη και ώρα 9 το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους, τους εργαζόμενους στους Δήμους και στην περιφέρεια. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
Επίσης προγραμματίζουμε μονοήμερες εκδρομές με πούλμαν για μπάνιο τις Κυριακές 14, 21, 28 Ιούλη και κάποιες Κυριακές τον Αύγουστο, μιας και οι διακοπές για πολλούς εργαζόμενους των δήμων θα είναι μακρινό όνειρο.
Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και στις διακοπές, που είναι ένας τρόπος ώστε οι εργαζόμενοι να αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη  που ξοδεύουμε  κατά  τη διάρκεια της εργασίας.
Η ανεργία,  η  ανασφάλιστη κι απλήρωτη  δουλειά, οι μεγάλες μειώσεις  στους μισθούς  και  στα δικαιώματα µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε κάποια βασικά και αναγκαία δικαιώματα.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει πολλές φορές αναδείξει την ανάγκη ο αγώνας που δίνουμε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων του κλάδου. Μια τέτοια σύγχρονη ανάγκη είναι οι διακοπές, που η εµπορευµατοποίησή τους έχει απαγορεύσει την πρόσβαση  σε αυτές των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Ο μαζικός τουρισμός είναι αποτέλεσμα των κατακτήσεων που είχε η εργατική  τάξη όπως και το οχτάωρο, το πενθήμερο, την άδεια, το επίδομα αδείας. Αυτά βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο της κυβέρνησης.
Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι σε αυτές τις εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, να τα αναδείξουμε και να τα διεκδικήσουμε, μαζί µε τη ζωή που µας στερούν, τη ζωή που µας αξίζει.
                                       H Διοίκηση του Συνδικάτου