21 Ιουν 2013

Σάββατο 6 Ιούλη 2013 ώρα 9 το βράδυ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας σας περιμένουμε όλους στο λαϊκό γλέντι των εργαζόμενων στους Δήμους και την περιφέρεια.Συνάδελφοι
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας (στάση τραμ παλαιό Δημαρχείο) το Σάββατο 6 Ιούλη και ώρα 9 το βράδυ γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι ανάγκη και μέτωπο πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε οι εργαζόμενοι.
Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στην διασκέδαση την ψυχαγωγία και τις διακοπές, οι εργαζόμενοι, αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη  που ξοδεύουμε  κατά  τη διάρκεια της εργασίας.
Η ανεργία,  η  ανασφάλιστη κι απλήρωτη  δουλειά, οι μεγάλες μειώσεις  στους μισθούς  και  στα δικαιώματα, µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε βασικά και αναγκαία δικαιώματα.
Το Συνδικάτο έχει πολλές φορές αναδείξει την ανάγκη ο αγώνας που δίνουμε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων του κλάδου. Μια τέτοια  σύγχρονη ανάγκη είναι οι διακοπές, που η εµπορευµατοποίησή τους έχει απαγορεύσει  την  πρόσβαση  σε αυτές  των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Ο μαζικός τουρισμός είναι αποτέλεσμα και των κατακτήσεων που είχε η εργατική  τάξη µε το οχτάωρο, το πενθήμερο, την άδεια, το επίδομα αδείας. Αυτά βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο της κυβέρνησης.
Αυτά σας καλούμε όλους να  τα αναδείξουμε και να τα διεκδικήσουμε, μαζί µε τη ζωή που µας  στερούν, τη ζωή που µας αξίζει.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ έχει προγραμματίσει Συναυλία λαϊκό γλέντι σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες και σας προσκαλεί όλους στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας το Σάββατο 6 Ιούλη 2013 στις 9  το βράδυ.                                                            
                                                 H Διοίκηση του Συνδικάτου