28 Ιουν 2013

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Ιλίου να μην αποδεχτούν αυτή την απόφαση του Δήμου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει το Δήμαρχο Ιλίου και την πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου που αποδέχτηκε την απαράδεκτη πρόταση να παραμείνουν τα μαγαζιά ανοιχτά το Σάββατο το βράδυ μέχρι την Κυριακή το πρωί.
          Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες σήμερα είναι αυτοί που υλοποιούν όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας.
          Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η ενέργεια για να μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά όχι μόνο όλη τη νύχτα το Σάββατο μέχρι την Κυριακή, καταπατώντας έτσι το ωράριο, εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις.
          Ο δήμαρχος Ιλίου είναι αυτός που πρώτος έφτιαξε συνεταιριστικές επιχειρήσεις καταργώντας δομές του δήμου Ιλίου, χαρατσώνοντας τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες Ιλίου.
          Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής να αντισταθούν απέναντι σε αυτούς που τους θέλουν να μην έχουν κανένα εργασιακό δικαίωμα.
        Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Ιλίου να μην αποδεχτούν αυτή την απόφαση του Δήμου και της Περιφέρειας και με κανένα τρόπο να μην συμμετέχουν στην υλοποίηση της.
                                              H Διοίκηση του Συνδικάτου