30 Νοε 2012

Μια οφειλόμενη απάντηση στο site αυτοδιοίκηση. gr



Αγαπητοί κύριοι του site αυτοδιοίκηση. gr

Το Συνδικάτο ΟΤΑ φροντίζει να σας ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες του όπως και τις απόψεις του για διάφορα θέματα που αφορούν τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τις απόψεις μας μπορείτε να τις σχολιάζετε, να τις κριτικάρετε ή και να μην τις δημοσιεύετε καν, όπως κάνατε με την ανακοίνωση μας που κατάγγειλε την προτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ για την αποστολή στοιχείων για τους πειθαρχικά διωκόμενους συναδέλφους, αλλά και με πολλές άλλες.
Όμως ο τρόπος που χειριστήκατε το κάλεσμα του Συνδικάτου για πλατιά σύσκεψη σωματείων την Τετάρτη 28/11/2012 αγγίζει τα όρια της γελοιότητας με το δήθεν χιουμοριστικό τίτλο που βάλατε…‘θάλασσα πλατιά’. Το θέμα έχει και συνέχεια, αφού πριν από το κείμενο για τη σύσκεψη του Συνδικάτου βάλατε φωτομοντάζ την κα Παπαρήγα μαζί με το Λαυρέντη Διανέλο.
Αν το site σας έχει πάψει να ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση και έχει κάνει στροφή στην ρηχή προβοκάτσια και στη γελοιοποίηση κειμένων συνδικαλιστικών οργανώσεων τότε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε να μην ξαναπασχολήσουμε το email σας.

H Διοίκηση του Συνδικάτου