19 Νοε 2012

Όλοι στη στάση εργασίας την τρίτη 20 Νοεμβρίου από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11.30


Όλοι στη στάση εργασίας την τρίτη 20 Νοεμβρίου από τις
11 πμ έως τις 3 μμ και συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11.30
Να μην πάει ώρα χαμένη, οργανώνουμε την πάλη μας να μπλοκάρουμε τα μέτρα.


Συνάδελφοι
Είναι ανάγκη να σημάνει γενικός ξεσηκωμός. Να αναμετρηθούμε μαζί τους, με ταξική οργή, με οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς, για μπλόκο στις απολύσεις και σ’ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!
Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, ΕΕ, Τρόικας είναι σφαγείο για κάθε εργατοϋπάλληλο σε δημόσιο και ΟΤΑ. Η αντιλαϊκή επίθεση είναι σφοδρή, τσακίζει ότι εργατικό δικαίωμα είχε απομείνει μέχρι σήμερα.
Είναι καθαρό συνάδελφοι ότι μπροστά μας έχουμε απολύσεις. Όπως και να το ονομάσουνε Διαθεσιμότητα – Μετακινήσεις – Μετατάξεις η ουσία παραμένει η ίδια. Άνοιξαν τις πόρτες για απολύσεις και δημιουργούν συνθήκες τρόμου στους εργαζόμενους.
Αυτή είναι η αρχή. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα τη γλυτώσει. Έιμαστε όλοι μπροστά σε μία κατάσταση αναμονής να έρθει και η σειρά μας για απόλυση! Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της συγκυβέρνησης.
Παραμερίζουμε αυτές τις δυνάμεις που αποπροσανατολίζουν και ταυτόχρονα εκφυλίζουν τους αγώνες μας. Παίρνουμε την οργάνωση της πάλης στα χέρια μας, αλλά και το περιεχόμενο – πλαίσιο πάλης, για αγώνες που συσπειρώνουν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους και δεν οδηγούν στον εκφυλισμό, την απογοήτευση και τη μοιρολατρία.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11.30 το πρωί.
H Διοίκηση του Συνδικάτου