26 Νοε 2012

Όλοι στη στάση εργασίας την ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 11.00 – 15.00 για την πρωινή βάρδια 15 .00 – 19.00 για την απογευματινή βάρδια και συγκέντρωση Ομόνοια 11.30


ü      Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης
ü      Μπλόκο στις απολύσεις και σ’ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!
Συναδέλφισσες- συνάδελφοι.
Κανένας και καμία να μην υποκύψει στους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης:
Μας λένε «ή θα δοθούν οι καταστάσεις διαθεσιμότητας και των απολύσεων ή θα απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου». Ο εκβιασμός τους να βρει ένα τοίχο ενότητας όλων των εργαζόμενων ανεξάρτητα  εργασιακής σχέσης! Ανεξάρτητα σειρά  προτεραιότητας στην απόλυση!
Να τους δυσκολέψουμε με μέτωπο αντεπίθεσης των εργαζομένων σε Δήμους, Υπουργεία, Δημόσιες  υπηρεσίες και οργανισμούς!
Καμιά αυταπάτη!
Δεν μετακινούν πλεονάζον προσωπικό όπως θέλουν να πιστέψουμε! Απολύουν μαζικά εργαζόμενους στο Δημόσιο. Οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου είναι απλά η πρώτη φουρνιά! Το να προβάλλουν σήμερα συνδικαλιστικές δυνάμεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και Δήμαρχοι, ως δήθεν  αντιπρόταση στις απολύσεις, την καταγραφή και την αξιολόγηση των εργαζομένων στους Δήμους είναι σαν να χύνουν νερό στο μύλο της Κυβέρνησης, ότι τάχα, κάνει μετακινήσεις! Τέτοιες απόψεις δεν συνιστούν άμυνα! Αποπροσανατολίζουν την πάλη των εργαζομένων, είναι επικίνδυνες!
Να δυσκολέψουμε κυβέρνηση - πλουτοκρατία. Ακόμη πιο αποφασιστικά να συνεχίσουμε, να κλιμακώσουμε τους αγώνες. Ενάντια στις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων λειτουργών και υπηρεσιών, το χαράτσωμα του λαού.
Με συλλογικές μαζικές διαδικασίες και εργατική αλληλεγγύη. Με οργάνωση στα σωματεία όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση. Με λαϊκή συμμαχία ενάντια στο τσάκισμα και τη χρεοκοπία του λαού που επιχειρούν και μέσω των Δήμων.
Με οργανωμένη  ταξική ανυπακοή ώστε η εγκύκλιος και οι απολύσεις,  να μην περάσουν.       
Όλοι την ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ  στη συγκέντρωση Ομόνοια 11.30
H Διοίκηση του Συνδικάτου