9 Νοε 2012

Να μη λείψει κανένας από τη συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή 11 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα.Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση την Κυριακή 11 Νοέμβρη στην Ομόνοια στις 5 το απόγευμα. Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Πλ. Καραϊσκάκη 4.30.
Συνάδελφοι
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει την Κυριακή στην βουλή τον κρατικό προϋπολογισμό που συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.
Κάθε μέτρο, κάθε κίνηση της κυβέρνησης υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων με όρους εξαθλίωσης των εργαζομένων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη!
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε!
Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!
Όλοι στον αγώνα - όλοι στη μάχη».
Δε δεχόμαστε τη σύγχρονη σκλαβιά. Βαδίζουμε όλοι μαζί για να μπει τέρμα στις θυσίες για την πλουτοκρατία. Για να διαγραφεί το χρέος και να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και οι εφαρμοστικοί νόμοι. Για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, βαδίζοντας στο δικό μας δρόμο ανάπτυξης, έξω από τα δεσμά της Ε.Ε. και των κεφαλαιοκρατών.
Να μη λείψει κανένας από τη συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή 11 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα.

H Διοίκηση του Συνδικάτου