6 Οκτ 2023

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗ

Την Τετάρτη 4/10, στα πλαίσια debate, ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε φασιστική επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων, τα οποία προσπάθησαν με φωνές, βρισιές και απειλές να επιβάλλουν το φόβο και τη σιωπή.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από την παλικαρίσια στάση του Β. Τομπουλίδη και τη δυναμική παρέμβαση του κόσμου, που ανάγκασε τα θρασύδειλα φασιστοειδή να γυρίσουν πίσω στις τρύπες τους.

Οι φασιστικές ομάδες δε χωράνε στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στις γειτονιές, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια! Στο κλάδο μας κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα τέτοια υποκείμενα και πάντα έρχονται για να υπηρετήσουν τις κατευθύνσεις των δημοτικών αρχών ως μαντρόσκυλα τους αλλά και να σπείρουν τα φασιστικό τους δηλητήριο ενάντια σε όποιον αγωνίζεται, διεκδικεί καλύτερους όρους δουλειάς. Σε όλε τις περιπτώσεις έχουμε καταφέρει και τους έχουμε απομονώσει.  Τους προειδοποιούμε θα τους κόψουμε τα χέρια αν τολμήσουν να τα βάλουν με εργάτες, μετανάστες κ.λ.π.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα πρωτοβάθμια σωματεία να μπουν μπροστά, οργανωμένα, για να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν τα φασιστικά μορφώματα. Οργάνωση και αγώνας ενάντια στον φασισμό, στο σάπιο σύστημα που τον εκτρέφει.

 

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

 

 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ