25 Μαΐ 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΛΚΥΟΝΙΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφε συμβασιούχε
Πάρε μέρος μαζικά στη σύσκεψη που διοργανώνουν το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και οι επιτροπές συμβασιούχων των δήμων Πειραιά, Αμαρουσίου και Ωρωπού τη Παρασκευή στις 26 του  Μάη στις 18:00 στον Κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ(Ιουλιανού 42-46 πλησίον τη πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα).

Η παρουσία σου είναι επιβεβλημένη για να κουβεντιάσουμε, να προετοιμάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας μπροστά στις 15.000 απολύσεις που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εκμεταλλευόμενη την απαράδεκτη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πρόβλημα που δημιούργησε και αυτή και οφείλει να το λύσει. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε από τη καλλιέργεια εφησυχασμού και αναμονής που προσπαθούν να σπείρουν κυβέρνηση, πλειοψηφία της ΚΕΔΕ και η συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ ότι τάχα περιμένουν την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και μετά η κυβέρνηση θα νομοθετήσει για τη παραμονή μας στη δουλειά μέχρι τα τέλη του χρόνου.   
Συνάδελφοι κανένας δεν μπορεί να παίζει με το μεροκάματο μας και την αξιοπρέπεια μας.    Εμείς έχουμε τη δύναμη, χωρίς εμάς κανένας χώρος και καμιά υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Απαιτούμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα για να μπορούμε να ζήσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας. Και από αυτό το αίτημα δεν κάνουμε βήμα πίσω. Ας το πάρουν χαμπάρι.
Απαιτούμε από τη κυβέρνηση να μην γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και άμεσα να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει όλες τις συμβάσεις από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
 



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ