17 Μαΐ 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΗ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι σσες
Δεν πρέπει να περάσει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει τους συναδέλφους συμβασιούχους. Η προχθεσινή μας κινητοποίηση, η μαζικότητα της, η μαχητικότητα της έδειξε στην κυβέρνηση ότι είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι το τέλος!

Μόνη λύση είναι να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει τις συμβάσεις όλων των εργαζομένων από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου.
Οι δυνάμεις της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ δίνουν ρεσιτάλ στη διάσπαση των εργαζομένων. Βάζουν κάθε είδους εμπόδιο στη συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις.
Δεν στήριξαν και δεν στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των σωματείων. Επιδιώκουν τη διάσπαση. Κουβέντα δε λένε για τη μονιμοποίηση τους. Παραμερίστε τους , είναι επικίνδυνοι!

Ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση το καταστατικό μας και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2 το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους και τη Περιφέρεια είτε είναι μέλη, είτε δεν είναι μέλη.

Να πάρουν φωτιά όλα τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας απολύσουν. Όλοι μαζί ανεξάρτητα από σχέση εργασίας θα δώσουμε τη μάχη. Κανένας μόνος του. Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Συνεχίζουμε! Κλιμακώνουμε!

Τη Πέμπτη 18 του ΜΑΗ όλες και όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, των σωματείων και των επιτροπών αγώνα από όλη την Ελλάδα στις 13:00 στη πλ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ για να διεκδικήσουμε να μη γίνει καμιά απόλυση, για το δικαίωμα μας στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά.  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου.
Όλοι το απόγευμα στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 19:00 στην Ομόνοια ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβλερνησης , 4ο μνημόνιο. Μας αφορά όλους.
(Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 18:30 στη πλ. Κάνιγγος)Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ