21 Φεβ 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ.


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Δήμων Αττικής αλλά και εργαζόμενους σε σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη καταβαράθρωση του κοινωνικουασφαλιστικού συστήματος και ειδικότερα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
Συνάδελφοι σσες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζει και εντείνει την αντεργατική πολιτική ενάντια στους εργαζόμενους αλλά και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος της να μειώσει ή ακόμα και να απαλλάξει το κράτος και την εργοδοσία από την υποχρέωση τους προς τη κοινωνική ασφάλιση.
Τα βαρέα και ανθυγιεινά αποτελούν ένα κομμάτι της κοινωνικής ασφάλισης και αντί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να τα επεκτείνει και σε άλλα επαγγέλματα, τα βάζει στο στόχαστρο προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου εργασίας ότι δεν πρόκειται να πειραχτεί τίποτα εξακολουθεί να παραμένει στα προαπαιτούμενα του Αυγούστου.
Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας οργανώνουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για να μην περάσει η αντιασφαλιστική λαίλαπα. Αν τολμήσουν να το φέρουν στη βουλή απαντάμε με 48ώρη απεργία.      
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  τη Τετάρτη 24-2-2016 στις 18:30 στα γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στην Ηλιούπολη οδό Χρυσάφη 10.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ