21 Φεβ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί σε σύσκεψη όλους τους συναδέλφους στις κοινωνικές δομές που παραμένουν απλήρωτοι  για 5 μήνες και μετά τον Ιούνιο κινδυνεύουν με απόλυση. Αντί η συγκυβέρνηση να δεσμευτεί ότι θα τους καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα τους, αλλά και να προχωρήσει άμεσα στη μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις, τους κοροϊδεύει δηλώνοντας ότι θα τους δώσει κάποια πριμοδότηση στο τον νέο διαγωνισμό.
Ο αντεργατικός κατήφορος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζεται υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος τους είναι η ανακύκλωση της ανεργίας με μισθούς πείνας μέσα από τις δουλεμπορικές Μ.Κ.Ο. Αυτή είναι η ανάπτυξη που θέλουν να επιβάλουν σε συνεργασία με τη πλειοψηφία των δημοτικών αρχών. Θέλουν να μειώσουν όσο περισσότερο γίνεται το λεγόμενο μισθολογικό κόστος, να τσακίσουν το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά προκειμένου να εξασφαλίσουν φθηνό εργατικό προσωπικό, ανακυκλώσιμο, χωρίς δικαιώματα, στην υπηρεσία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Για όλα αυτά χρειάζεται να ενημερωθούμε, να κουβεντιάσουμε αλλά και να οργανώσουμε τον αγώνα για την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, για να πληρώνονται όλοι οι συνάδελφοι στην ώρα τους, για να φύγουν οι Μ.Κ.Ο. από τους δήμους και να αναλάβει το κράτος τη λειτουργία και τη χρηματοδότηση των δομών.    
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  τη Πέμπτη 25-2-2016 στις 18:30  στα γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στην Ηλιούπολη οδός Χρυσάφη 10.