8 Φεβ 2013

Οι εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας να απομονώσουν τα φασιστοειδή.



Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος δημοτικός αστυνομικός στη γενική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων των Δημοτικών Αστυνομικών της Αθήνας την Τρίτη 5 Φλεβάρη από 15 μέλη της γνωστής φασιστικής συμμορίας με την ονομασία «ομάδα Κ». Είναι ομάδα που δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αθηναίων, με ειδικά προνόμια και «ειδίκευση» στο παρεμπόριο και τις κοινές επιχειρήσεις με την Ελληνική Αστυνομία.
Το παραπάνω περιστατικό αποτελεί ένα ακόμα γεγονός στην Δημοτική Αστυνομία Αθήνας που επιβεβαιώνει τη συντεταγμένη προσπάθεια κυβέρνησης και Δημοτικής Αρχής Αθήνας για να την μετατρέψουν σε κατασταλτικό σώμα.
Η Δημοτική Αρχή του κου Καμίνη έχει τεράστια ευθύνη! Είναι αυτή που έχει ευθυγραμμίσει τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας με τους στόχους και τις αντιδραστικές, κατασταλτικές επιδιώξεις του υπ. Προστασίας του πολίτη ενάντια στο λαό και το κίνημά του.
Είναι αυτός ο συνχνωτισμός που τροφοδοτεί σήμερα θύλακα φασισμού στη δημοτική αστυνομία. Το κυνήγι του λεγόμενου παραεμπορίου που το συγκροτούν τα μεγάλα συμφέροντα είναι το προκάλυμμα για το κυνήγι  των φουκαράδων και των μεταναστών. Αποτελεί πλαίσιο για να ασκείται συγκροτημένος μηχανισμός στη Δημοτική Αστυνομία ενάντια στους ίδιους τους συναδέλφους αστυνόμους, τους συναδέλφους που αντιμάχονται τη μετατροπή της Δημοτικής Αστυνομίας σε μηχανισμό καταστολής.
Η δημοτική Αρχή της Αθήνας και της κυβερνώσας Αριστεράς μπορεί να είναι περήφανη, Ζεσταίνει με τη θαλπωρή και τη στήριξη της λεγόμενης ομάδας Κ, το αυγό του φιδιού στα χέρια της. Το ίδιο περήφανη πρέπει να νοιώθει και η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, που στους κόλπους της εκκολάπτεται το συγκεκριμένο φασιστικό μόρφωμα της ομάδας Κ.
Ας γνωρίζουν ότι το οργανωμένο ταξικό κίνημα δε φοβάται και έχει τη δύναμη να αποκρούσει τον καρκίνο του φασισμού στο εργατικό κίνημα. Να αποκαλύψει στα μάτια κάθε τίμιου εργάτη ότι ο φασισμός δεν είναι παρά το καρκίνωμα του κόσμου της εκμετάλλευσης, του καπιταλισμού.
Δε μας φοβίζουν, δε μας μαγαρίζουν.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας να απομονώσουν τα φασιστοειδή και την ρατσιστική βία. Να αγωνιστούν για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και τα στηρίγματά της που τα γεννάει. 
                                 H Διοίκηση του Συνδικάτου