11 Φεβ 2013

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ




Συνάδελφοι
Η κατάργηση των ΣΣΕ στον Ιδιωτικό τομέα θα επιφέρει άμεσα νέα μείωση στους μισθούς των εργαζόμενων στο δημόσιο και τους ΟΤΑ εξάλλου όλα τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν ενιαίο χαρακτήρα. Η κατάργηση των ΣΣΕ, ο καθορισμός με νόμο του κατώτερου μισθού, θα φέρει νέο νόμο, νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο που θα συμπιέσει παραπέρα τους μισθούς μας.
Επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να μας πάνε όλους στα 400 ευρώ! Με αντίστοιχη κατάργηση στα εργασιακά δικαιώματα που συνδέονται όχι μόνο με το μισθό, αλλά με την ίδια τη ζωή μας (κατάργηση επιδομάτων, παροχών υγείας και ασφάλισης, ωράρια, άδειες κ.α.).
Είναι ώρα προσωπικής ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά, για όλους μας.
Η μάχη αυτή σηματοδοτεί ότι δε συμβιβαζόμαστε με τις απαιτήσεις τους, που μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, φοβισμένους να δουλεύουμε σαν σκλάβοι.
Στο επίκεντρο του αγώνα μας βάζουμε τα συμφέροντα των οικογενειών μας. Με τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τη βάρβαρη κατάσταση που ζούμε.
Εμείς είμαστε η δύναμη. Κανένας να μη φοβηθεί. Η τρομοκρατία, η καταστολή από την κυβέρνηση, που δυναμώνει, φανερώνει την ανησυχία τους μπροστά στην οργανωμένη ταξικό προσανατολισμένη πόλη των εργατών. Φανερώνει την αδυναμία τους να σταματήσουν το καινούργιο που, αργά ή γρήγορα, θα έρθει.
Εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε και τη δύναμη. Είναι καιρός να τη χρησιμοποιήσουμε. Δύναμή μας είναι η ενωμένη ταξική οργάνωση, πάλη. Εμπιστοσύνη στη δύναμή σου. Αξιοποίησε την εμπειρία σου. Η μόνη άμυνά μας είναι η ταξική μας αντεπίθεση. Το κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία.
Συνάδελφε: Καμία ανοχή, καμία καθυστέρηση, πάρε και εσύ μέρος στην απόφαση, στην οργάνωση και περιφρούρηση της Απεργίας. Δράσε και εσύ μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
Ο λαός πρέπει να απαντήσει αγωνιστικά, μαχητικά, να αποκρούσει τους εκβιασμούς, να ξεπεράσει την τρομοκρατία. Να δοθεί αγωνιστική απάντηση παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε Δήμο. Να δυναμώσει ο αγώνας για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε όλους τους κλάδους του Δημοσίου, ενάντια στις απολύσεις, τη φοροληστεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, το αυταρχικό αστικό κράτος και τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Στις 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΜΟΥΣ,  κανένας στη ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 π.μ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
                                              H Διοίκηση του Συνδικάτου