7 Φεβ 2013

Όλοι στην 4ωρη Στάση εργασίας την Τρίτη 12 Φλεβάρη 8.00 έως 12.00 Ολοι στη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως στις 8.30 το πρωί



Συνάδελφοι,
Όλο και πιο εκρηκτική γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Τα πενιχρά μεροκάματα που εξανεμίζονται, τα χαράτσια που τσακίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, η ακρίβεια, η εμπορευματοποιημένη Υγεία και Παιδεία, μας εξοντώνουν καθημερινά.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της ζωής τους. Χτες ήταν οι ναυτεργάτες, προχτές ήταν τα 35 στελέχη του ταξικού κινήματος, οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, αύριο θα είναι όποιος αντιστέκεται στην ολομέτωπη επίθεση, στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Η απάντηση της εργατικής τάξης απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, στην προσπάθειά της να ποινικοποιήσει τους αγώνες μας, να τρομοκρατήσει και να επιβάλλει το δόγμα «νόμος και τάξη» δε θα περάσει.
Η προβοκάτσια που έστησαν σε βάρος του ταξικού κινήματος του ΠΑΜΕ δεν πέρασε.
Αποκαλύφθηκε ότι ήταν σχεδιασμένη.
Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στα συνδικάτα τους θα ανατρέψουν αυτή την πολιτική. Τέτοιου είδους προβοκάτσιες και συκοφαντίες σε βάρος του ταξικού κινήματος δεν πρόκειται να περάσουν.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους της Αττικής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την τρίτη 12 Φλεβάρη στις 8.30 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως και στην πορεία προς τα Δικαστήρια όπου δικάζονται 35 στελέχη του ταξικού κινήματος, πρόεδροι σωματείων, ομοσπονδιών και άλλα στελέχη. 
H Διοίκηση του Συνδικάτου