11 Ιαν 2012

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OTA ΑΤΤΙΚΗΣ οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δημοτική αρχή Δευτέρα 16/01 12 ώρα το μεσημέρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OTA ΑΤΤΙΚΗΣ στους Δήμους και την περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει το άθλιο καθεστώς της απλήρωτης εργασίας που για μήνες ακολουθείται από την Δημοτική αρχή στο Δήμο Αιγάλεω για εκατοντάδες συναδέλφους.

Συνάδελφοι στα συνεργεία καθαριότητας, στους παιδικούς σταθμούς, 4ωρίτες από προγράμματα του ΟΑΕΔ, πάνω από 100 συνάδερφοι αορίστου χρόνου στο Δήμο, πάνω από 350 οικογένειες σε σύνολο μένουν χωρίς εισόδημα και μεροκάματο για 4 έως και 10 μήνες.

Το Κλαδικό Συνδικάτο είναι μαζί τους.

Η προσπάθεια των συναδέλφων να οργανώσουν την πάλη τους βρίσκει την πλειοψηφία του σωματείου είτε αδιάφορη είτε απέναντι. Αυτό το κατέδειξαν οι πρόσφατες κινητοποιήσεις τους , το δείχνει και η τελευταία προσπάθεια από απλούς συναδέλφους να οργανώσουν επίσχεση εργασίας.

Το σωματείο του Δήμου είναι και πάλι απόν. Ντροπή στους συναδέλφους. Ντροπή σε αυτούς τους εργάτες που αδιαφορούν για τον πόνο και την αγωνία του συναδέλφου.

Καλούμε τους συναδέλφους που είναι σε επίσχεση να μην κάνουν πίσω.

Να γίνουν το προζύμι που θα φουσκώσει τον αγώνα όλων των απλήρωτων συναδέλφων, το φιλότιμο και την αλληλεγγύη όλων των συναδέλφων.

Συνάδελφοι μην φοβηθείτε μην υποκύψετε στους εκβιασμούς της Δημοτικής αρχής του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο. Παραμερίστε τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές. Φτιάξτε Επιτροπή Αγώνα από τα κάτω, οργανώστε και κλιμακώστε την πάλη σας. Συναντηθείτε με τις ταξικές δυνάμεις του κλάδου.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OTA ΑΤΤΙΚΗΣ οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δημοτική αρχή Δευτέρα 16/01 12 ώρα το μεσημέρι.


Να συνεχίσουμε συντονισμένα

Όλοι για έναν

Ένας για όλους



H Διοίκηση του Συνδικάτου