6 Ιαν 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη του συνδικάτου στους ΟΤΑ και στην Αιρετή Περιφέρεια

Συνάδελφοι


Η επίθεση της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, της πλουτοκρατίας, της Ε.Ε σε βάρος του λαού θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με νέα βαριά και επώδυνα μέτρα που θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Με νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα και μεγαλύτερη «ευελιξία» στην αγορά εργασίας. Με μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με στόχο τη μείωση του δημοσίου τομέα. Νέο μαχαίρι στις επικουρικές συντάξεις στην υγεία, το φάρμακο και παραπέρα ελάφρυνση των εργοδοτών από ασφαλιστικές εισφορές, συνέχεια στην φορολεηλασία και άλλα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων.


Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τους εκατοντάδες εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι στους περισσότερους δήμους της ΑΤΤΙΚΗΣ, τις απολύσεις, τις αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών τομέων των δήμων, κάνουν καθημερινά την ζωή μας κόλαση. Χρειάζεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.



Με άξονα αυτά τα προβλήματα η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ αποφάσισε τη συμμετοχή στην παναττική απεργία στις 17 Γενάρη που θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε από την Κυβέρνηση και τους Δημάρχους και ταυτόχρονα η πιο δυνατή έκφραση αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς.


ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και την αιρετή Περιφέρεια σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα των εμποροϋπαλλήλων Αγ. Φιλοθέης 5β πίσω από την Μητρόπολη.



Με θέμα:


Να συζητήσουμε για την επιτυχία της παναττικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 17 ΓΕΝΑΡΗ και την καλύτερη οργάνωση της πάλης μας το επόμενο διάστημα.



Όλοι στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 11 Γενάρη 2012



H Διοίκηση του Συνδικάτου