30 Ιαν 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με Σωματεία Δήμων (Καισαριανής, Ηλιούπολης, Ελληνικού, Καλλιθέας, Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Φυλής, Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Αμαρουσίου) τη Παρασκευή 29-1-2016 βρέθηκαν στο μπλόκο της Νίκαιας εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών.
Καταθέσαμε ψηφίσματα προκειμένου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας στον αγώνα τους. Δηλώσαμε ότι αγώνας είναι κοινός. Στόχος της σημερινής συγκυβέρνησης είναι η υλοποίηση των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τσακίζοντας ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους αλλά και τους μικρούς και μεσαίους αγρότες προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μεγάλους  επιχειρηματικούς ομίλους
Ενιαία θα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας εργαζόμενοι και μικρομεσαία αγροτιά προκείμενου να εμποδίσουμε την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Το ξεκλήρισμα των μεσαίων και μικρών αγροτών σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν ακόμα πιο ακριβά τα προϊόντα ενώ σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται  η ποιότητα των προϊόντων.
Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη το σύνολο των εργαζομένων να πάρουμε θέση. Να οργανώσουμε από κοινού την αντεπίθεση μας απέναντι στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, η απεργία στις 4 Φλεβάρη μπορεί να γίνει μεγάλη παρακαταθήκη για την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος, την κοινωνική συμμαχία, να ανοίξει νέους δρόμους στην πάλη του λαού. 
Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία των Δήμων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών. Να ενώσουμε τη φωνή μας, τον αγώνα μας μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από τη πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σήμερα με βάση την ανάπτυξη της τεχνολογίας μπορεί όλος ο λαός να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του με έναν άλλο δρόμο  ανάπτυξης που στο επίκεντρο του δεν θα έχει τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων αλλά τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, έξω από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.     

                                           

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ