18 Ιαν 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΦΤΕΧ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την αλληλεγγύη στους συναδέλφους του εργοστασίου της SOFTEX.
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι μπροστά στη κερδοφορία τους τα παράσιτα της κοινωνίας οι βιομήχανοι δεν διστάζουν να παίξουν με τις ζωές και τις αξιοπρέπειες των εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους.
Και μπορεί ψεύτικα και υποκριτικά η συγκυβέρνηση να τους χτυπά τη πλάτη αλλά ας μη ξεχνάμε τους όρκους πίστης που έδινε και δίνει στους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου προκειμένου να εξασφαλίσει τη κερδοφορία τους.   
Βέβαια γνήσιος συμπαραστάτη τους σε όλο αυτό το αντεργατικό αντιλαϊκό σκηνικό βρίσκεται και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που καθημερινά αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο που παίζει. Ας μη ξεχνάμε τους όρκους πίστης που έδινε σε όλη τη προεκλογική περίοδο στα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου υιοθετώντας το σύνολο των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να τσακίσει δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων και να προστατέψει τη κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου.
Καλούμε τους συναδέλφους του εργοστασίου της SOFTEX να μην υποκύψουν, να μην απογοητευτούν, αντίθετα να πεισμώσουν, να ορθώσουν το ανάστημα τους και συντεταγμένα μέσα από το σωματείο τους να απαιτήσουν την επαναλειτουργία του εργοστασίου.   





                                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ