21 Νοε 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Συνάδελφοι: Αρχίζουν την Δευτέρα 24 Νοέμβρη και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στα εξής σημεία:
1) Δευτέρα 24 Νοέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα  στο Δημαρχείο Ηλιούπολης  (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου και Πρωτόπαπα).
2) Τρίτη 25 Νοέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων (οδός Λ. Δημοκρατίας και Ιωάννη ΜΕΡΛΑ).
3) Τετάρτη 26 Νοέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο Περιστερίου (πλατεία Δημοκρατίας).
4) Παρασκευή 28 Νοέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο   Καλλιθέας (οδός Μαντζαγριωτάκη 74).
5) Σάββατο 29 Νοέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (οδός Αγ. Φιλοθέης 5β  πίσω από την Μητρόπολη)
6) Δευτέρα 1 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού (οδός Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών).
7) Τρίτη 2 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Ελευσίνας (οδός Παγκάλου και Κίμωνος 11).
8) Τετάρτη 3 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αμαρούσιου (οδός Β. ΣΟΦΙΑΣ 9 και Δ.ΜΟΣΧΑ).
9) Πέμπτη 4 Δεκέμβρη από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1 πλατεία Κάνιγγος ).


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την περιφέρεια Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στης αρχαιρεσίες για να βγεί πιο δυνατό το Συνδικάτο και να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων.
Συνάδελφοι: Κάνε τις Αρχαιρεσίες του  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δική σου υπόθεση.
Για ένα ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ειδικότητα και χώρο δουλειάς, με στόχο να αντιμετωπίζουμε πιο οργανωμένα και με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα.
Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις σημερινές συνθήκες είναι επιτακτική ανάγκη! Συμβάλλει στην ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.
Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ δεν αφορά στενά μόνο το ίδιο. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί σήμερα να γίνει το αντίπαλο δέος.
                                                   
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ