12 Μαρ 2014

Δεν θα δώσουμε κανένα στοιχείο στην Ασφάλεια,



                                          
                              Δελτίο Τύπου                   Μάρτης 2014
Όλο και πιο εκρηκτική γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Τα πενιχρά μεροκάματα που εξανεμίζονται, τα χαράτσια που τσακίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, η ακρίβεια, η εμπορευματοποιημένη Υγεία και Παιδεία, μας εξοντώνουν καθημερινά.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της ζωής τους.
Για λογαριασμό της Κυβέρνηση του κεφαλαίου, της τρόικας και των εργοδοτικών συμφερόντων, η Εισαγγελία ζητά τα πλήρη στοιχεία όλων των μελών των Σωματείων των Δήμων, ακόμα και των αντιπροσώπων που έχουν εκλεγεί για το Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ!! για την παρέμβαση στην συνεδρίαση  της ΚΕΔΕ”στις 13/10/2011. 
Πιστεύουμε πως η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων του κλάδου, σε μια περίοδο που στον κλάδο εντείνονται  οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, το χαράτσωμα του λαού, αλλά και οι ιδιωτικοποιήσεις τομέων των Δήμων με κορωνίδα την καθαριότητα.
Απαντάμε ότι η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους της Αττικής να καταδικάσουν την τρομοκρατία, γιατί το δίκιο μας είναι πιο ισχυρό από τα μέτρα τους. Κανένας συνδικαλιστής - κανένα Σωματείο δεν θα γίνει ρουφιάνος της Ασφάλειας. Δεν θα δώσουμε κανένα στοιχείο στην Ασφάλεια, που αφορά τα σωματεία και την συνδικαλιστική δράση – Δεν θα αποδεχτούμε καμία δίωξη.
H Διοίκηση του Συνδικάτου