16 Μαρ 2014

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Μάρτη. Συγκέντρωση και τις δυο μέρες στην Ομόνοια στις 10:30 το πρωί.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Κυβέρνηση υλοποιεί τους σχεδιασμούς της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο και τους Δήμους, καταργώντας υπηρεσίες που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά και συνολικά στη λαϊκή οικογένεια προκειμένου να στηρίξει και να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μια λύση υπάρχει: Ο καθημερινός αγώνας, η πίστη στο δίκιο μας για να μην περάσουν τα σχέδια τους. ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Μάρτη για να ανατρέψουμε, να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια τους για τις χιλιάδες απολύσεις, για τις νέες διαθεσιμότητες, την απελευθέρωση των απολύσεων, τις νέες αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, την απαγόρευση της απεργίας κλπ.
Κανένας εφησυχασμός, καμία ώρα χαμένη. Να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου, κάθε Σωματείου η επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Να χτυπήσει η καμπάνα του αγώνα παντού, να πάρουμε την επιτυχία της απεργίας στα δικά μας χέρια σε κάθε Δήμο, σε κάθε τόπο δουλειάς. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη και το δίκιο μας, να πούμε τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία, το μέλλον μας δε μπορεί να είναι η ανεργία, η μόνιμη ανασφάλεια. Οφείλουμε να φωνάξουμε σε όλους αυτούς που μας καταστρέφουν τη ζωή οδηγώντας μας στην ανέχεια, θέτοντας  τη ζωή μας σε κίνδυνο και καταργώντας το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων ότι θα στήσουμε μπλόκο με κάθε τρόπο στα σχέδια τους.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την Περιφέρεια να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να μην υποκύψει κανένας. Να ξεφύγουν από διλήμματα, αυταπάτες που δηλητηριάζουν τη συνείδηση τους και τους παραπλανούν. Να βγάλουν συμπεράσματα, να απεργήσουν ΓΙΑΤΙ πρέπει να δοθεί αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση.
·        Καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, επαναφορά όλων των διαθέσιμων στις δουλειές τους. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα στους συναδέλφους που εργάζονται στο Δημόσιο σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ.
·        Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία - πρόνοια για όλους.

Όλοι στην απεργία την Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Μάρτη.
Συγκέντρωση και τις δυο μέρες στην Ομόνοια στις 10:30 το πρωί.   
                                             

                                                Η  Διοίκηση του Συνδικάτου