25 Οκτ 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- Ε.Ε ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ «ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ»

Η κυβέρνηση προωθεί μέσω της περιφέρειας και των δήμων το πρόγραμμα της Ε.Ε. «Ευρωπαϊκή Μνήμη» που ταυτίζει τη ναζιστική θηριωδία με τον κομμουνισμό και τις σοσιαλιστικές χώρες, προωθώντας τη θεωρία των «δύο άκρων».
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει και καταδικάζει τη θεωρία των «δύο άκρων», καθώς και το κατάπτιστο αυτό πρόγραμμα που προωθούν κυβέρνηση και Ε.Ε.
Κυβέρνηση και Ε.Ε. δείχνουν που στοχεύουν, τι πραγματικά τους ενοχλεί. Τους ενοχλεί η δράση του λαϊκού κινήματος ενάντια στη βαρβαρότητα των άγριων αντεργατικών μέτρων. Τους ενοχλεί η δράση των πρωτοπόρων εργατών που είναι μπροστάρηδες στους λαϊκούς αγώνες.
Η κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει ακραίους τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες και τις απεργίες. Είναι φανερή η προσπάθεια που κάνουν να συκοφαντήσουν και να ταυτίσουν τους αγώνες των εργαζομένων με τις εγκληματικές συμμορίες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και των άλλων μηχανισμών.
Αποτελεί σήμερα πρόκληση και ύβρη απέναντι στα εκατομμύρια των νεκρών αγωνιστών που θυσιάστηκαν αγωνιζόμενοι ενάντια στις ορδές του ναζισμού και του φασισμού         η ταύτιση της πανανθρώπινης θεωρίας του επιστημονικού σοσιαλισμού με το γέννημα – θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος το ναζισμό – φασισμό και τις θεωρίες του.
 Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί εργαζόμενους στους δήμους και την περιφέρεια Αττικής να σταθούν απέναντι στη θεωρία των «δύο άκρων». Καλούμε τα σωματεία των δήμων να καταγγείλουν το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε. και της κυβέρνησης που το υλοποιεί και με παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια να απαιτήσουν να μη γίνουν οι δήμοι αρωγοί της Ε.Ε. και κυβέρνησης στην προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας μας και της Εθνικής Αντίστασης που έδωσε χιλιάδες νεκρούς ενάντια στο φασισμό.

                                        H Διοίκηση του Συνδικάτου