23 Οκτ 2013

Όλοι στην απεργία την Τετάρτη στις 6 Νοέμβρη, συγκέντρωση 10:30 στην Ομόνοια.Συνάδελφοι
Κανένας εφησυχασμός, καμία ώρα χαμένη. Να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου, κάθε Σωματείου η επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 6 Νοέμβρη.
Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους, τα σωματεία να πάρουν την ευθύνη της οργάνωσης της απεργίας. Με μαζικές συλλογικές διαδικασίες να προχωρήσουν άμεσα σε Γενικές Συνελεύσεις να πάρουν απόφαση για μαζική συμμετοχή.
ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ το Λαό όταν λένε πως δε θα έρθουν άλλα μέτρα.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν το σαπισμένο καπιταλιστικό σύστημα που καταρρέει.  Ο μόνος δρόμος για να σωθεί  περνάει από το τσάκισμα των εργαζομένων, την ανεργία από  τη μαζική εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων. Είναι προϋπόθεση για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί.
Θέλουν τους εργαζόμενους συμβιβασμένους, ανοργάνωτους, φοβισμένους. Πρέπει οι εργαζόμενοι να καταλάβουν τη ΔΥΝΑΜΗ που έχουν στα χέρια τους οργανωμένοι με ταξικό προσανατολισμό. Αυτό φοβούνται περισσότερο απ’ όλα.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ για να ανατρέψουμε, να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια τους για τις χιλιάδες διαθεσιμότητες – απολύσεις. Καμία απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν τις τεράστιες απώλειές μας. Καμιά ιδιωτικοποίηση, καμιά εκχώρηση δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών και οργανισμών στους άρπαγες των επιχειρηματικών ομίλων .                                            
Σε αυτές τις συνθήκες γενικευμένης επίθεσης θα πρέπει να χτίσουμε τη δική μας συμμαχία. Να αξιοποιήσουμε την πείρα που έχουμε αποκτήσει αυτά τα χρόνια. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους, στο Δημόσιο να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι με το σύνολο της εργατικής τάξης. Να βρούμε συμμάχους ανάμεσα στους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους που βάζουν λουκέτο, ανάμεσα στους χιλιάδες άνεργους.
Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους να βγάλουν συμπεράσματα, να απεργήσουν ΓΙΑΤΙ πρέπει να δοθεί αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση.
·      Να πάρει μαζική απάντηση η κυβέρνηση από την οργανωμένη πάλη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
·     Δεν πρέπει να περάσει η απογοήτευση, ο συμβιβασμός, η λογική ότι οι αγώνες δε φέρνουν αποτελέσματα.
·        Μας αφορά άμεσα το χαράτσι των 5 και των 25 ευρώ για την υγεία μας .
·        Η περικοπή των 2 δις από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κοινωνική ασφάλιση σημαίνει και περεταίρω μειώσεις στις συντάξεις και τις παροχές.
·  Δεν θα αφήσουμε τη λύση των προβλημάτων μας σε ναζιστικές, φασιστικές, εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Χρυσή Αυγή.
Η  Διοίκηση του Συνδικάτου