20 Μαΐ 2013

Δεν έχει όρια ο ξεπεσμός της ΠΟΕ-ΟΤΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν έχει όρια ο ξεπεσμός της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ξίνισε τα μούτρα της η νόθα ηγεσία στην ΠΟΕ ΟΤΑ και δεν πρόκειται να πάει  στο Συνέδριο της ΠΕΔΑ!!! που γίνεται στις 23 Μάη.
Ο λόγος της άρνησης είναι ότι η ΠΕΔΑ προσκάλεσε στο Συνέδριο και το κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ενέργεια που προωθεί όπως διατείνεται «τη διάσπαση και το διαχωρισμό των εργαζομένων…»! Αλήθεια ποιος διασπά και διαχωρίζει τους εργαζόμενους στον κλάδο. Ποιος πέταξε έξω από το συνέδριο 18 σωματεία που εκπροσωπούσαν χιλιάδες εργαζόμενους και τα 13 από αυτά είναι στην Αττική. Τι λέει για αυτό η νόθα πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ;
Η άρνησή της αποτελεί συνέχεια της διάσπασης των εργαζομένων στους Δήμους, σαφή προσπάθεια να μην ακουστεί η φωνή του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, η οποία είναι ριζικά αντίθετη από αυτήν της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πρεσβεύει τη γραμμή της ταξικής ενότητας και σύγκρουσης με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής. Παλεύει όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση να είναι στα σωματεία τους, γιατί μόνο έτσι μπορεί να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας τους. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του πρωτοστάτησε στην οργάνωση των εργαζομένων στους Δήμους της Αττικής με πλήθος παρεμβάσεων κινητοποιήσεων απέναντι στην κυβέρνηση και τους Δημάρχους που υλοποιούν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, παλεύοντας για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων. Στην αντίπερα όχθη η ηγεσία της ΠΟΕ OTA έχει θεό την ταξική συνεργασία, στηρίζει τις αντεργατικές-αντιλαϊκές πολιτικές και βάζει συνεχώς εμπόδια στη συμμετοχή των συμβασιούχων στα σωματεία και την Ομοσπονδία, συμβάλλοντας στη διαίρεση και το διαχωρισμό των εργαζομένων.
Να γιατί η ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ θέλει να σκεπάσει τη φωνή του Συνδικάτου.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, για να γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι, διεκδικεί την αναγνώριση του από τους χιλιάδες εργαζόμενους και  μόνο και επιδιώκει να την κατακτά μέρα με την μέρα στην πράξη!
Είναι αυτό που τους φοβίζει!


                                                                                                        H Διοίκηση του Συνδικάτου