24 Ιαν 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων του METRO αλλά και συνολικά των εργαζόμενων στα ΜΜΜ. 

 Η τρικομματική Κυβέρνηση του Κεφαλαίου και των μνημονίων επιχειρεί με τους μηχανισμούς της κρατικής καταστολής σε συνεργασία και με την «τυφλή» δικαιοσύνη (που για μια ακόμη φορά βγάζει παράνομο έναν απεργιακό αγώνα) να επιβάλει την πολιτική εξυπηρέτησης των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και το χτύπημα των εργατικών εισοδημάτων και δικαιωμάτων. 
Εμείς σαν εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση έχουμε γνωρίσει τις απειλές για επίταξη και επιστράτευση και τις έχουμε τσακίσει στην πράξη.
 Καλούμε τους συναδέλφους στο ΜΕΤΡΟ καθώς και σε όλα τα ΜΜΜ να μην τους κάμψουν οι απειλές και δηλώνουμε την στήριξη στον αγώνα τους. 
 Καλούμε όλα τα σωματεία των Δήμων και των Περιφερειών να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων των ΜΜΜ να αποφασίσουν για την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 11.00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Συλλαλητήριο καταδίκη του κυβερνητικού αυταρχισμού, αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 
Από αυτό το συλλαλητήριο δεν πρέπει να λείπει κανείς
                                              H Διοίκηση του Συνδικάτου