13 Νοε 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Η τρομοκρατία, ο εκβιασμός, η επίθεση στην ζωή μας δεν πρέπει να περάσει.



Η Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοέμβρη με ομόφωνη απόφαση της εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στην Ελληνική Χαλυβουργίας.


Η απάντηση σας στο εκβιαστικό δίλλημα της εργοδοσίας και η ηρωική στάση σας είναι από μόνη της μια πρώτη νίκη, παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους.


Σήμερα δεν μπορεί να μένει κανείς αδιάφορος στα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η Εργατική Τάξη της χώρας μας. Οι απολύσεις συναδέλφων μας σε όλους τους χώρους δουλειάς είναι σε καθημερινή βάση. Το ίδιο και οι αξιώσεις των εργοδοτών για μειώσεις μισθών.


Ο αγώνας σας για να ανακληθούν οι απολύσεις μπορεί να είναι δύσκολος αλλά είναι αναγκαίος για την επιβίωση όλων μας. Η αντίστασή σας κατά των εργοδοτικών αξιώσεων είναι η μόνη επιλογή που πρέπει να έχουν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς


To ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ δίνει και αυτό τη μάχη του κατά των χιλιάδων απολύσεων που γίνονται στους δήμους, κατά της εργασιακής εφεδρείας, της αφαίρεσης δικαιωμάτων που στην ουσία χτυπούν ανελέητα τις ζωές μας


είμαστε μαζί σας.



H Γενικη Συνελευση