4 Νοε 2011

Εκλογοαπολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 13 Νοέμβρη

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,


ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την αιρετή περιφέρεια ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση στην Εκλογοαπολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 13 Νοέμβρη στις 10.00 το πρωί που θα γίνει στην αίθουσα της Νομικής Σχολής Αθηνών οδός Σόλωνος και Μασσαλίας.


Θέμα: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.


Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.


Συνάδελφοι


Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις σημερινές συνθήκες είναι επιτακτική ανάγκη!


Είναι απάντηση στην καπιταλιστική κρίση, συμβολή στην ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.


Εμπιστεύσου το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.


Σου είπε την αλήθεια. Έγκαιρα σε προειδοποίησε για τα δεινά που ζεις σήμερα, για την καπιταλιστική κρίση, για το χαρακτήρα της ΕΕ, το ευρώ, κλπ.


Μπήκε μπροστά, οργάνωσε την πάλη, είναι δύναμη σίγουρη, δοκιμασμένη, ψημένη στο καμίνι της ταξικής πάλης.


Είναι δύναμη που μπορείς να ακουμπήσεις επάνω της, να συμπορευτείς μαζί της.


Η ισχυροποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ θα βοηθήσει να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τα ιδεολογήματα που στηρίζει ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, της ταξικής συνεργασίας, των κοινωνικών διαλογών, του κοινωνικού εταιρισμού. Θα βοηθήσει να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που υπηρετούν την κυβέρνηση και την πλουτοκρατία, την αντεργατική πολιτική συνολικά.Για ένα Συνδικάτο ταξικό, μαζικό, εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων.


Να είμαστε όλοι εκεί.


H διοίκηση του Συνδικάτου