31 Ιαν 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

 

Συνάδελφοι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η ακρίβεια στα είδη λαϊκής κατανάλωσης στη κυριολεξία θερίζει, στην ενέργεια το ίδιο, φοβόμαστε να ανοίξουμε το λογαριασμό της ΔΕΗ μην τυχόν και πάθουμε εγκεφαλικό. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση με την αύξηση κοροϊδία που μας έδωσε της τάξης των 40 με 45 ευρώ θέλει να πιστεύει ότι έκανε τη δουλειά της, ότι «βολευτήκαμε» με τα ψίχουλα που μας πέταξαν. Ξεχνάνε βέβαια ότι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και τους ΟΤΑ έχουν να δούνε αύξηση εδώ και δεκατρία χρόνια.  

Μας λένε ότι αυτά αντέχουν τα δημοσιονομικά της χώρας, όμως εμείς ξέρουμε ότι την ίδια ώρα δίνονται δισεκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους μέσω φοροαπαλλαγών ή απαλλάσσοντας τους από εργοδοτικές εισφορές προκειμένου να διασφαλίσουν την κερδοφορία τους.

Μας λένε ότι για εμάς λεφτά δεν υπάρχουν αλλά μια χαρά βρίσκουν οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης εκατομμύρια ευρώ για να στήσουν αναπτυξιακούς οργανισμούς ή για να ιδιωτικοποιούν υπηρεσίες δίνοντας ζεστό χρήμα στους εργολάβους. Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών των δήμων και της περιφέρειας από μόνιμο προσωπικό. Αυτές οι πολιτικές είναι υπεύθυνες και κάθε μέρα μετράμε και ένα εργατικό ατύχημα.  

Φτάνει πια!! Τώρα παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, οργανώνουμε τον αγώνα μας περνάμε στην αντεπίθεση.

Κάθε σωματείο να γίνει καρφί στο μάτι της κυβέρνησης, της πλειοψηφίας των δημάρχων και του περιφερειάρχη.

Μπροστά μας έχουμε την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 28 του Φλεβάρη, που την έχουν αποφασίσει πρωτοβάθμια σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και θα πρέπει να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οργάνωση της και την επιτυχία της.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παίρνει την πρωτοβουλία και οργανώνει σύσκεψη και καλεί όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων των Δήμων και της Περιφέρειας αλλά και κάθε αγωνιστή συνδικαλιστή την Τετάρτη στις 7 του Φλεβάρη στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα των Λογιστών στην οδό Κάνιγγος 27 στην Αθήνα στον 5ο όροφο.


Γιατί δεν περιμένουμε κανέναν να μας σώσει, γιατί τώρα πρέπει την αγανάκτηση μας να την κάνουμε οργανωμένο αγώνα.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ