13 Ιουν 2023

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με εργαζόμενους του Δήμου Ωρωπού τη Δευτέρα 12 του Ιούνη πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο Ωρωπού μετά την προκλητική – απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας απέναντι στους συναδέλφους αλλά και το γεγονός ότι στέλεχος της Διοίκησης και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών χρησιμοποίησε συναδέλφους για προσωπικές του δουλειές και συγκεκριμένα του καθάρισαν το χωράφι.

Και αντί ο Δήμαρχος να πάρει μέτρα όσο αφορά τη συμπεριφορά των Αντιδημάρχων του και να τους στείλει στο σπίτι τους που χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους για προσωπικές τους δουλειές, μια μέρα μετά προχώρησε στη μετακίνηση του συναδέλφου που κατήγγειλε το γεγονός. Κατά τα άλλα κατήγγειλε τη συμπεριφορά των Αντιδημάρχων του στη διάρκεια της παρέμβασης μας δηλώνοντας ότι θα έπαιρνε  μέτρα. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Δημοτική Αρχή αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος προσπαθούν να μετατρέψουν το δήμο σε τσιφλίκι τους και τους εργαζόμενους σε δούλους. Πιστεύουν ότι με τις μετακινήσεις και την τρομοκρατία που ασκούν τα τσιράκια της Δημοτικής Αρχής οι εργαζόμενοι θα φοβηθούν και θα πάψουν να μιλάνε. Η μετακίνηση του συναδέλφου αποτελεί απόδειξη της ενοχής τους.

Δεν θα τους περάσει. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα τους περάσει. Προειδοποιούμε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την μετακίνηση του συναδέλφου. Καλούμε τους συναδέλφους να μην φοβηθούν αλλά να περάσουν στην αντεπίθεση να συνεχίσουν να καταγγέλλουν παρόμοιες συμπεριφορές και τακτικές από τους αντιδημάρχους.                                                         

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ