9 Ιουλ 2018

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη συμπαράσταση του στους συναδέλφους και το Σωματείο της εταιρείας RIVULISEURODRIP Ισραηλινών συμφερόντων. H εργοδοσία της εταιρίας προχώρησε στην απόλυση δύο συναδέλφων γιατί πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του σωματείου και αυτό τους είπαν κατάμουτρα. Αυτό είναι το θράσος τους.
Και αυτές οι απολύσεις έρχονται να ενταχθούν στο γενικότερο κλίμα τρομοκράτησης που προσπαθούν να σπείρουν κυβέρνηση και εργοδότες προκειμένου να διαφυλάξουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Για αυτή την «ανάπτυξη» μιλάει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Θέλουν τους εργαζόμενους δούλους, να δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο χωρίς να μιλούν, χωρίς να απαιτούν. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.
Καλούμε τους συναδέλφους να μην τρομοκρατηθούν, να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο το σωματείο τους και μέσα από μαζικές διαδικασίες να απαιτήσουν την ανάκληση των συναδέλφων τους, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας κ.λ.π.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ