29 Ιουν 2018

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από δημοσιεύματα μαθαίνουμε για το ρόλο του εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλου. Ο «συνάδελφος» πέρα από Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ διαθέτει και εταιρεία με την επωνυμία ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που δραστηριοποιείται στους τομείς των τυχερών παιχνιδιών διαθέτοντας μετοχές και μερίδια εταιρειών, διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα, παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις. 
Ο συγκεκριμένος εργατοπατέρας στο πρόσφατο παρελθόν προσπάθησε να το παίξει και μεγαλοπαράγοντας παραμυθιάζοντας τους συναδέλφους μέσα από τα προγράμματα της Κοινωφελής Εργασίας αλλά και στους συμβασιούχους δηλώνοντας ότι έχει πλάτες στη κυβέρνηση και ότι θα τους μονιμοποιήσει. Αυτός είναι ο Καραγεωργόπουλος.
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι τα συμφέροντα της εργοδοσίας πάνε χέρι χέρι με τα συμφέροντα του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Άλλωστε ενιαία όλα αυτά τα χρόνια έστηναν μηχανισμούς προκειμένου να οργανώνουν εκλογές νοθείας και απάτης με σκοπό να ελέγχουν το εργατικό κίνημα. Παρέα δίνουν όρκους πίστης στη πολιτική της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης, παρέα προσπαθούν να καθυποτάξουν τους εργαζόμενους στο παραμύθι της κυβέρνησης περί δήθεν «δίκαιης ανάπτυξης» με μισθούς πείνας και συνθήκες γαλέρας.
Καλούμε τους εργαζόμενους αλλά και κάθε έντιμο συνδικαλιστή να στείλουν στα τσακίδια τέτοιους εργατοπατέρες. Απαιτούμε τώρα την αποπομπή και τη καθαίρεση του Καραγεωργόπουλου. Τέτοια κατακάθια δεν έχουν καμιά θέση στα συνδικαλιστικά όργανα.     Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ