1 Μαρ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία χρόνια τώρα δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα όλων των συναδέλφων συμβασιούχων στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάτητα από σχέση εργασίας, αποτελεί την απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού να διασπάσει την ενότητα της τάξης μας. Με αυτό το προσανατολισμό οργανώσαμε και μπήκαμε μπροστά στον αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων. Συνεχίζουμε, παλεύουμε για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Στο πλευρό όλων των συναδέλφων συμβασιούχων που εκφράζουν την αγωνία τους καθημερινά, δημιουργήσαμε ομάδα συναδέλφων που με την στήριξη νομικών θα βοηθήσει, χωρίς κανένα κόστος, όσους θέλουν να συντάξουν την αίτηση συμμετοχής στη προκύρηξη του ΑΣΕΠ.

Από την Πέμπτη1η Μάρτη και κάθε Τρίτη, Πέμπτη από τις 17:30 μέχρι τις 20:30 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, στα γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ (Χρυσάφη 10) στην Ηλιούπολη (πλησίον στάσης Μετρό Ηλιούπολης), η ομάδα θα βοηθάει στην σύνταξη των αιτήσεων.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ