27 Δεκ 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι, συνεχίζουμε.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. 

Κυβέρνηση, ευρωπαϊκή ένωση και μεγάλο κεφάλαιο κλιμακώνουν την επίθεση τους απέναντι στους εργαζόμενους. Μετά τη ψήφιση της τροπολογίας για αυτόφωρη διαδικασία όσων αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς ετοιμάζουν ύπουλα στα μουλωχτά να φέρουν πολυνομοσχέδιο με όλα τα αντεργατικά μέτρα που έχουν συμφωνήσει. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το χτύπημα στην απεργία.
Τα ψέματα της κυβέρνησης ότι δήθεν το 2018 θα βγούμε από τα μνημόνια και ότι θα έρθει η «δίκαιη» ανάπτυξη δεν πείθουν ούτε τους ίδιους. Θέλουν να ξεχάσουμε ότι από τη καινούρια χρονιά θα πετσοκόψουν για ακόμη μια φορά τους μισθούς και τις συντάξεις,  να ξεχάσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις μιας σειράς υπηρεσιών, τη παραπέρα ελαστικοποίηση της εργασίας κ.λ.π. Η «ανάπτυξη» τους θα είναι τόσο δίκαιη που θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους προκειμένου να θωρακίσουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. 
Κανένας εφησυχασμός, καμιά αυταπάτη. Τώρα γενικός ξεσηκωμός, τώρα αντεπίθεση, διεκδικούμε ότι μας έκλεψαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προκηρύσσει 24ώρη απεργία με τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Καλούμε τα σωματεία του κλάδου να προχωρήσουν άμεσα σε ενημέρωση όλων των συναδέλφων, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία αλλά και να βρίσκονται σε  αγωνιστική ετοιμότητα.
Το δικαίωμα μας να αγωνιζόμαστε δεν θα τους το χαρίσουμε. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ