18 Δεκ 2017

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με τα Σωματεία Αγ. Αναργύρων Καματερού, Φυλής και Περάματος τη Τετάρτη 20-12-2017 στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΕΔ στον Άλιμο (Εθν. Αντιστάσεως 8) για τους εργαζόμενους στη Κοινωφελή Εργασία που παραμένουν απλήρωτοι για 2 μήνες με το αιτιολογικό ότι ακόμα δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα από τη διαχειριστική αρχή του Υπουργείου.

Μάλιστα ο εμπαιγμός δεν σταματάει εδώ. Προκειμένου να μην κινητοποιηθούν τους κοροϊδεύουν ότι δήθεν σήμερα ή αύριο θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Είναι απαράδεκτοι. Τους καταγγέλλουμε.   

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά κοροϊδεύει. Δηλώνει ότι προχωρά στη καταβολή εφάπαξ επιδόματος στους ανέργους μέχρι 24 ετών όταν η ίδια το καλοκαίρι κατήργησε 4 επιδόματα που αφορούσαν ανέργους από 20 μέχρι 29 ετών. Και την ίδια στιγμή αφήνει απλήρωτους και μέσα στις γιορτές τους συναδέλφους στη Κοινωφελή Εργασία που προέρχονται από μακροχρόνια ανεργία και που καλούνται να ανταπεξέλθουν με τον πενιχρό μισθό των 495 ευρώ.

Καλούμε όλους τους απλήρωτους συναδέλφους στα προγράμματα Κοινωφελής Εργασίας να πάρουν μαζικά μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ