24 Οκτ 2017

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ (STUDIO ART CINEMA ΣΠΑΡΤΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 33) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας σήμερα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για να μπει στο “γύψο” το δικαίωμα στην απεργία, η εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων, η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης και των αντίστοιχων προαπαιτουμένων μέτρων που στην κυριολεξία γονατίζουν το λαό με φόρους και περικοπές στα εργασιακά, κοινωνικά δικαιώματα. Η μαζική συμμετοχή και δράση αποτελεί βασική προϋπόθεση στην οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αντεπίθεση του στην γραμμή του ταξικού αγώνα, στην διεκδίκηση αιτημάτων προς όφελος της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.
Μαζί δώσαμε καθημερινά τη μάχη για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα όλων των εργαζομένων με όλες τις σχέσεις εργασίας, με αποκορύφωμα το μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά των συναδέλφων συμβασιούχων - παρατασιούχων. Σήμερα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ αποτελεί στρατηγείο αγώνα, αποκούμπι όλων των εργαζομένων στο κλάδο μας στην Αττική. Κάνε το βήμα, γράψου στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, δώσε δύναμη στη δική σου δύναμη, ισχυροποίησε ένα πολύτιμο εργαλείο για την οργάνωση του συλλογικού αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας. Στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν η καλύτερη απάντηση είναι η μαζικοποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ. Πάρε μέρος μαζικά στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για να ενημερωθούμε, να συναποφασίσουμε, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας. Η εγγραφή σου στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και η συμμετοχή σου στις εκλογές είναι αποφασιστικό βήμα για την ισχυροποίηση του αγώνα μας, για να δώσουμε από αύριο με καλύτερους όρους τη μάχη για τη ζωή και τα δικαιώματά μας.


                                 ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ