7 Νοε 2016

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ.
ΤΗ ΤΡΙΤΗ 8 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΛΚΥΟΝΙΣ ΣΤΙΣ 17:30 (Ιουλιανού 42-46 πλ. Βικτωρίας)

Συνάδελφοι παίρνουμε όλοι μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας για να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας για τη 4η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ του ΠΑΜΕ, για να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη συγκέντρωση μας στις 15 του Νοέμβρη εν’ όψη της  επίσκεψης του μακελάρη των λαών Ομπάμα. Για να πούμε STOP στη νέα βάρβαρη πολιτική που μας ετοιμάζουν, προετοιμάζοντας την 24ώρη ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24 του Νοέμβρη.
Η συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Πραγματοποιείτε σε μια περίοδο που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, το κουαρτέτο αλλά και η εργοδοσία εξαπολύουν και νέα επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας. Θέλουν και άλλο αίμα. Μειώνουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς, απελευθερώνουν τις απολύσεις, ανατρέπουν το δικαίωμα μας να αγωνιζόμαστε.
Απομακρύνσου από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Καθημερινά δίνουν διαπιστευτήρια στην εργοδοσία και τη κυβέρνηση. Αποδεικνύονται γνήσιοι στυλοβάτες του σημερινού σάπιου συστήματος. Παίζουν βρώμικο ρόλο. Θέλουν απεργίες «τουφεκιές στον αέρα», διαχωρίζουν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να μη δοθεί μαχητική μαζική απάντηση στην νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Ευρωπαϊκή Ένωση και εργοδοσία.  
Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα έρχεται ο μακελάρης των λαών Ομπάμα προκειμένου να προωθήσει, να εξυπηρετήσει τα Αμερικανικά συμφέροντα στη περιοχή. Ταυτόχρονα οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στο ΙΡΑΚ και τη ΣΥΡΙΑ συνεχίζονται. Το Αιγαίο συνεχίζει να είναι θάλασσα νεκρών εξ’ αιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων. Δεν πρέπει να περάσει η προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι η επίσκεψη του Ομπάμα θα ωφελήσει τους Έλληνες.     
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Λέμε ως εδώ, τα ψέματα τους και οι απάτες τους. Οργανώνουμε τον αγώνα μας, την αντεπίθεση μας την Απεργία στις 24 του Νοέμβρη. Από το βαθμό της οργάνωσης μας και τη συμμετοχή μας θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας. Η παρουσία σου στη Γενική Συνέλευση είναι επιτακτική, για να κουβεντιάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα ενάντια στη συγκυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την εργοδοσία.    

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!  ΟΛΟΙ ΣΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ