15 Νοε 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 6:30μ.μ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 6:00μ.μ. ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΣΥΝΔΙKAΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία χωρίς ίχνος ντροπής, απαγορεύει κάθε κινητοποίηση τις μέρες που θα έρθει στην χώρα μας ο μακελάρης των λαών, πρόεδρος των Η.Π.Α. Είναι η ίδια κυβέρνηση που δήθεν με δάκρυα στα μάτια ψηφίζει μνημόνια και εφαρμόζει μέτρα αντίθετα στην «ιδεολογία της», ποτίζει με χημικά συνταξιούχους και εργαζόμενους και μετά εκφράζει την λύπη της.
Να μην αφήσουμε να περάσουν τα ψέματα της κυβέρνησης ότι ο δολοφόνος των λαών με την επίσκεψη του θα συμβάλει, θα ενισχύσει στη σταθερότητα στη περιοχή και θα αναβαθμίσει την Ελλάδα. Στόχος του είναι να εκμεταλλευτούν τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντα της αστικής τάξης και να ενισχύσει τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων της πατρίδας του.
Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση κανένας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος. Ο κίνδυνος για μια σύρραξη στη περιοχή είναι προ των πυλών. Σήμερα  η εργατική τάξη είναι επιτακτική ανάγκη να αμφισβητήσει το σημερινό σάπιο σύστημα που το μόνο που γεννά είναι πολέμους και μιζέρια για τους λαούς και πλούτη για τους μονοπωλιακούς ομίλους.       
Τους πληροφορούμε ότι το ταξικό κίνημα ούτε χατίρια έκανε ποτέ, ούτε και θα κάνει σε κανέναν. Η ταξική υποδοχή που θα κάνουμε στον μακελάρη των λαών, να είναι σίγουροι ότι θα είναι αυτή που του αρμόζει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και τη περιφέρεια να δώσουν μαχητική μαζική απάντηση απέναντι στην απαγόρευση της κυβέρνησης. Να πλημμυρίσει όλη η Αθήνα. Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δίνουμε την δική μας απάντηση στις απαγορεύσεις της συγκυβέρνησης της δεύτερης φοράς «αριστεράς» αλλά και στο μακελάρη των λαών.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ