16 Ιουν 2016

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΑΝΣΙΟΣ ΛΕΟΣ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ συμπαραστέκεται στους δύο συναδέλφους συνδικαλιστές που απολύθηκαν από την εταιρεία ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε. Οι δύο συνάδελφοι απέργησαν στις 6 και 7 του Απρίλη, προκειμένου να μην περάσουν οι ανατροπές στη Κοινωνική Ασφάλιση. Προκειμένου να μην ψηφιστεί ο νόμος λαιμητόμος αλλά και τα υπόλοιπα φορολογικά μέτρα που έφερε προς συζήτηση στη βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να ματώσει δηλαδή για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα εξασφαλίζοντας τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι η εφαρμογή της αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής δεν υλοποιείτε χωρίς τη τρομοκρατία. Θέλουν τους εργαζόμενους φοβισμένους, υποταγμένους, με σκυμμένο το κεφάλι, να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μέσα στη μιζέρια και την εξαθλίωση, χωρίς δικαιώματα παρακαλώντας τους εργοδότες για ένα πιάτο φαΐ. Αυτή είναι ανάπτυξη που μας επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Αυτό είναι το μέλλον που μας επιφυλάσσει το σημερινό σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.
Ο λαός, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για το ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη πολιτική. Να μην κάνουν βήμα πίσω από τις απαιτήσεις τους. Να οξύνουν ακόμη περισσότερο το μέτωπο ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη κυβέρνηση και την εργοδοσία. Δεν πρέπει και δεν θα αφήσουμε να περάσει η απογοήτευση και η μοιρολατρία που προσπαθούν να καλλιεργήσουν η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Η οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία τους και ο σωστός προσανατολισμός τους μπορούν να αποτρέψουν την εφαρμογή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. 



Για μια ακόμα φορά το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τη συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του στους απολυμένους συναδέλφους της εταιρείας ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ