5 Μαΐ 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΑΠΕΡΓΙΑ
Να νεκρώσουν τα πάντα!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 στις 11:00 στην Ομόνοια, προσυκγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στη πλ. Κάνιγγος στις 10:30.
Σάββατο 7/5 στις 18:00 στην Ομόνοια, προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 17:30 στην πλ. Κάνιγγος
Κυριακή 8/5 10:00 στο Σύνταγμα. Προσυγκέντρωση στις 09:00 στην πλ. Κάνιγγος.
Γενικός ξεσηκωμός, όλοι στους δρόμους!
Κανείς εργαζόμενος, καμία βάρδια στη δουλειά!
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια τακτική με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις και φέρνει τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη. Είναι βαθειά γελασμένη ότι με τέτοια κόλπα θα αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα που προωθεί.
Αν τους αφήσουμε θα φέρουν και άλλα πιο βάρβαρα μέτρα, τώρα ήρθε  η ώρα της μάχης, για κάθε εργαζόμενο, για κάθε Σωματείο, να δώσει σκληρή απάντηση στην Κυβέρνηση που νομίζει ότι θα μας πιάσει στον ύπνο μέσα στο Σαββατοκύριακο. 
Δίνουμε όλοι το παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!
Για κάθε συνάδελφο είναι ώρα ευθύνης και αγώνα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια είναι ανάγκη τώρα να  δώσουμε δυναμική απάντηση στα κοράκια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να μην πάει ώρα χαμένη να σηκώσουμε το ανάστημα μας. Να ορθώσουμε τείχος μπροστά στη νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν.
 Να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μετρά στο ασφαλιστικό και στη φορολογία. Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας. Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας.
Μπορεί αυτός ο αγώνας να αποτελέσει ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης.
Να τους χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους η κοινωνική ασφάλιση κατακτήθηκε ύστερα από μεγάλους αγώνες και αίμα. Στόχος τους ήταν και είναι να απαλλάξουν την εργοδοσία και το κράτος από τη μεγαλύτερη κατάκτηση που είχε πετύχει η εργατική τάξη την κοινωνική ασφάλιση. Αυτό επιδίωκαν όλα τα χρόνια οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό επιδίωκαν και τα προηγούμενα αντιασφαλιστικά νομοσχέδια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , αυτό επιδιώκει και η σημερινή πρόταση νόμου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αυτή την απαίτηση είχαν και έχουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι εφοπλιστές  το μεγάλο κεφάλαιο.
Να σημάνει παντού ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές να μην περάσει το έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  - Κεφαλαίου στην κοινωνική ασφάλιση.
Η κοινωνική ασφάλιση είναι δικαίωμα για όλο το λαό, είναι η ζωή μας!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία των δήμων σε γενικό ξεσηκωμό. Να νεκρώσουν τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία.

               


                                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ