28 Σεπ 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 5ΜΗΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας συνεχίζουμε τον αγώνα  μας. Το προηγούμενο διάστημα με τις δυναμικές κινητοποιήσεις μας καταφέραμε και δεσμεύσαμε το υπουργείο ώστε να βγάλει σχετική εγκύκλιο και όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν μέσα ατομικής προστασίας, να ακολουθούν το ίδιο ωράριο με το υπόλοιπο προσωπικό κ.λ.π.
Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα βήμα στον αγώνα μας, καλούμαστε  να δώσουμε απάντηση και στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ που παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου εξακολουθεί να κωφεύει  θεωρώντας τους συναδέλφους 5μηνίτες ωφελούμενους και όχι εργαζόμενους με αποτέλεσμα να τους στερεί και τα υπόλοιπα δικαιώματα.   
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και οι επιτροπές των 5μήνων στους Δήμους καλούν τα σωματεία και τα σύνολο των εργαζομένων στους δήμους  να δώσουν ενιαία δυναμικό παρών τη Τρίτη 29-9-2015 στις 14:30 το μεσημέρι σε μαζική παράσταση στη διοίκηση του ΟΑΕΔ (στα γραφεία του ΟΑΕΔ Εθνικής Αντιστάσεως 8 στον Άλιμο).
Να απαιτήσουμε να σταματήσει ο εμπαιγμός, να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία στο σύνολο της. Οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας.   

H Διοίκηση του Συνδικάτου