5 Δεκ 2014

Μαζική η συμμετοχή στις εκλογές του Συνδικάτου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις εκλογές του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΉΣ που ολοκληρώθηκαν σήμερα με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων όπου η αύξηση έφτασε περίπου στο 50%  σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Με τη μαζικότατη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι δείξανε ότι το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ αποτελεί αποκούμπι των εργαζομένων στους Δήμους και τη Περιφέρεια.

Δώσανε δύναμη στη δύναμη τους. Η αποδοχή και η αναγνώριση της δράσης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ όλο αυτό το διάστημα εκφράστηκε με τη παραπάνω συμμετοχή βάζοντας το λιθαράκι στην ανασύνταξη του κινήματος.

Και όλα αυτά παρά τη λυσσαλέα επίθεση των Δημάρχων και της ΠΟΕ ΟΤΑ που έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να μη πάρει μαζικά χαρακτηριστικά η συμμετοχή των εργαζομένων στις εκλογές. Την απάντηση τη πήραν από τους ίδιους τους εργαζόμενους με την αυξημένη συμμετοχή τους.

Με εμπιστοσύνη στους συναδέλφους συνεχίζουμε, τον αγώνα μας για την ενότητα των εργαζομένων ενάντια στην αντεργατική και αντιασφαλιστική πολιτική που ετοιμάζουν κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπροστά μας έχουμε ανοιχτό μέτωπο με το ασφαλιστικό.  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 7-12-2014 ΣΤΙΣ 5:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ για να μη περάσουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΑΚΤΟΥ 5:00 μ.μ. στη πλατεία Καραϊσκάκη
                                                Η Εφορευτική Επιτροπή