2 Σεπ 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι στους δήμους και την περιφέρεια με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος Πλ. Κάνιγγος)

Μαζικά και συλλογικά να σχεδιάσουμε, να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας για την οργάνωση του αγώνα με τη συμμετοχή και τη σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων, των άμεσα ενδιαφερόμενων σε κάθε φάση του αγώνα. Μόνο συλλογικά, με συσπείρωση όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση γύρω από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας, να οικοδομούμε την ενότητα στον κλάδο. Να οικοδομήσουμε ένα μαζικό ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, οργανωμένο και στον τόπο δουλειάς και στον κλάδο.
Συνάδελφοι: Πρέπει να προετοιμάσουμε τον αγώνα γιατί η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στην ολιγαρχία στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου όπως οι σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνόμοι, συμβασιούχοι, εργαζόμενοι με ασφαλιστικά μετρά κ.α
Κυβέρνηση – Τρόικα - Πλουτοκρατία εδραιώνουν το «νέο μοντέλο» Δημόσιας Διοίκησης αποτελειώνοντας το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά, ανοίγοντας το δρόμο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα στους τομείς κοινωνικής πολιτικής, σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια.
Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση απαιτείται ενιαίος και συντονισμένος αγώνας ενάντια στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις, στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γενικότερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, κυβέρνησης-πλουτοκρατίας-ΕΕ. Απαιτείται συμμαχία με τα αλλά λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την ιδία πολιτική γιατί ούτε ο καθένας, ούτε ένας κλάδος μόνος του μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Καμιά αναμονή καμιά απογοήτευση. Η δράση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα αποτέλεσε το στήριγμα  των εργαζόμενων στους δήμους Αττικής. Αυτό θα συνεχίσουμε ώστε να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός, για να μην πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια μας.
Εμείς καθορίζουμε τις τύχες μας.  Για να έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες μας, για να έχουν προοπτική τα παιδιά μας.
Όχι σε όλες τις απολύσεις

Καλούμε  όλους τους συναδέλφους του κλάδου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, να γίνουν μέλη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και να συμμετάσχουν σε αυτήν.        
                                              
                                              H Διοίκηση του Συνδικάτου